Sambata, 2024-05-04, 4:42 AM | Meniu | Cont nou | Logheaza-te | RSS
Bun venit Vizitator!

[ Mesaj nou · Membri · Regulile Forum · Cauta · RSS ]

TigerDirect (CA)

Forum » Regulamentul forumului
Regulamentul forumului

prezentelor norme, sunt valabile pentru întreaga conferinţă. secţiuni separate şi forumuri de conferinta pot avea propriile reguli care precizează normele de conduită în ele. Cu toate acestea, normele actuale sunt obligatorii în orice caz,

Regulile sunt introduse pentru a crea o atmosferă confortabilă şi constructiv de comunicare. În cazul în forma stabilită de comunicare nu ti se potriveste, apoi se abţină de la participarea la această conferinţă

I. De înregistrare a utilizatorilor.

  1. prin înregistrarea în forum sunteti de acord cu prezentul regulament.
  2. Pentru a înregistra pe forum un utilizator trebuie să furnizeze o adresă de e-mail activ. Vă garantăm confidenţialitatea informaţiilor furnizate.
  3. Alegerea unui nume de utilizator (un pseudonim) este dreptul tau exclusiv. Îşi rezervă dreptul de administrare să ia măsuri pentru oprirea unui nickname de utilizare, în cazul în care utilizarea acesteia încalcă general acceptate morale şi etice standarde şi este jignitor pentru utilizatorii alt forum. Înregistrarea porecle, asemănătoare celor existente, astfel încât acestea să poată induce în eroare utilizatorii alte forum, este interzisă.
  4. înregistrarea repetată a unui utilizator, indiferent de lui / ei are ca scop, este interzisă. Această încălcare este considerat a fi extrem de grave şi duce la blocarea tuturor conturilor.
  5. Dacă nu se afişează activitatea în forum pentru o lungă perioadă de timp, tine cont ar putea fi eliminate.

II. Normele de conduită pe forum.

  1. comunicare în forum se bazează pe principiile moralei general acceptate şi netiquette.
  2. Utilizarea jur şi cuvinte abuzive este strict interzisă, indiferent sub ce formă şi cărora le sunt adresate. Este vorba de înlocuirea de scrisori de personaje, de asemenea.
  3. Orice formă de publicitate, inclusiv proiecte de internet (cu excepţia cazurilor de aprobare preliminare cu administraţia), este puternic interzisă.
  4. Semnatura dumneavoastra pe forum nu poate fi mai mult de două linii. Acesta trebuie să îndeplinească aceleaşi cerinţe ca mesaje pe forum.

III. Mesaj de publicare.

  1. subiect Subiect trebuie să fie informativ şi reflectă miezul problemei la maxim.
  2. Înainte de a crea un thread nou, asiguraţi-vă că aţi creat-o în forum al zonei supuse corectă şi că acest aspect nu a fost discutată înainte. Crearea
  3. de fire identice în diferite secţiuni şi postarea de mesaje similare din fire diferite este interzisă.
  4. Încercaţi să nu fac greşeli de gramatică în mesajele dumneavoastră, va da o impresie negativa despre tine.

IV. Relaţia între utilizatori şi de administrare.

  1. administrare urmeze bunul simţ şi normele interne de gestionare a forum în acţiunile lor. Discuţie
  2. de administrare (de administratori forum 'şi moderatorii ") acţiuni este puternic interzisă în orice forumuri si fire, cu excepţia forum special, destinat pentru a discuta toate aspectele activităţii întregului forum.

rezervă de administrare dreptul de a schimba regulile cu notificarea ulterioară a utilizatorilor forumului. Toate modificările forum şi actualizări sunt efectuate, luând în considerare opiniile utilizatorilor şi interesele