Luni, 2024-04-29, 6:27 PM | Meniu | Cont nou | Logheaza-te | RSS
Bun venit Vizitator!

Logare

User:
Parola:

Meniu

Piete/targuri

  • L - D: Bistrita
  • L.: Budesti, Teaca, Spermezeu, Urmenis, Ilva Mare
  • M.: Feldru
  • M.: Beclean, Ilva MIca, Sieu
  • J.: Nasaud, Lechinta
  • V .: Sangeroz, Mijlocenii Bargaului, Milas
  • S.: Monor, Rodna,Tarlisua,Prundu Bargaului, Telciu
  • D.: Lesu, Maieru, Magura Ilvei, Parva, Sant, Rebra, Telciu, Livezile
  • Spune-ne parerea ta

    200

    Parerea ta conteaza

    Parerea mea despre rromi este ca...
    Total raspunsuri: 184

    Parerea mea despre rromi este ca...
    Total raspunsuri: 184

    Statistica


    Total online: 1
    Vizitatori: 1
    Useri: 0

    Bancuri


    Vremea


    Cauta

    Calendar

    «  Decembrie 2010  »
    LMMJVSD
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031

    Curs valutar - Horoscop


    Horoscop

    Coduri Postale

    Arhiva

    Site prieteni/parteneri


    Bistrita Nasaud - locul unde gasesti ceea ce cauti: date utile, anunturi, jocuri, chat. Top66 Statistici Regional xTrafic.ro TOP-RO - Top siteuri din Romania top65.ro LinkPro - Director Web Director Web Top 100 Romania
    powered by PRBbutton Yahoo bot last visit powered by Ybotvisit.com powered by Mypagerankcheck LinkShare Referral Program Free Shipping on Orders Over $75. Use Code: pbship65 at Checkout. Offer Ends 7.4. Site Wide Summer Sale Kickoff. Shop Styles $50 & Under. Offer Ends 7.1.10. Livescore
    Meniu » 2010 » Decembrie » 10 » Fujitsu a lansat in Romania o noua linie de notebook-uri Lifebook
    6:37 PM
    Fujitsu a lansat in Romania o noua linie de notebook-uri Lifebook

    Fujitsu a prezentat astăzi în România noua linie de notebook-uri Fujitsu, reunită sub un singur brand - Lifebook, brand care de 20 de ani oferă utilizatorilor cele mai performante laptop-uri şi care este parte a portofoliului Fujitsu Dynamic Infrastructures. 


    Portofoliul Lifebook este compus dintr-o gamă variată de notebook-uri, bazate pe noua familie de procesoare 2010 Intel® Core™, create pentru a oferi utilizatorilor soluţiile optime pentru toate sarcinile de lucru. Astfel, fie că este vorba de conectarea la Internet prin intermediul 3G/UMTS, pregătirea unei prezentări pe ecranul wide al notebook-ului sau upload-ul de fotografii, noile modele reprezintă alegerea optimă.


    Lifebook cuprinde modele desktop replacement, ultraportabile şi Tablet PC.


    Utilizatorii îşi vor putea alege cu uşurinţă modelul care se potriveşte cel mai bine cerinţelor lor. Aceştia pot alege un notebook din gama Lifebook A, dacă doresc să achiziţioneze un model robust, potrivit pentru lucrul cu aplicaţiile uzuale, sau un model din gama Lifebook P, destinat utilizatorilor care au nevoie de o autonomie sporită a sistemului şi de componente de ultimă generaţie. Utilizatorii pretenţioşi vor descoperi în gama Lifebook S modele ce îmbină cele mai importante caracteristici ale unui laptop: performanţă sporită, fiabilitate şi design de ultimă generaţie.


    "Lifebook este cel mai bun ambasador al companiei Fujitsu, acest brand fiind unul dintre cele mai respectate din lume. Utilizatorii vor găsi în Lifebook un partener de nădejde, puternic, fiabil şi cu un raport calitate preţ corect,” a declarat Rajat Kakar, Vice President Clients Group, Fujitsu Technology Solutions.


    De-a lungul celor 20 de ani de inovaţie Lifebook, Fujitsu a stabilit numeroase puncte de referinţă pentru industria IT. Combinând calitatea japoneză cu precizia germană, Fujitsu a fost prima companie din lume care a creat un notebook cu tehnologie 3G/UMTS integrată, a dezvoltat primul notebook modular şi a utilizat pentru prima dată materiale naturale „eco-friendly” pentru anumite părţi din sisteme. Noile modele Lifebook se caracterizează prin performanţă superioară asigurată de procesoarele şi tehnologiile Intel, design de ultimă generaţie, conectivitate extinsă şi sisteme de protecţie avansate, precum Advanced Theft Protection.


    Lifebook A530 şi Lifebook AH530 sunt destinate atât segmentului business cât şi consumer. Cele două notebook-uri deţin un ecran LCD anti-glare de 15,6” şi HDMI integrat, fiind astfel posibilă conectarea cu uşurinţă a echipamentelor la o sursă externă de afişare. Printre alte caracteristici se numără reţea wireless WLAN, Bluetooth şi  conectivitate opţională 3G/UMTS. Preţurile pornesc de la 399 Euro şi pot ajunge până la 2100 Euro pentru modelele cu toate dotările incluse.


    Din aceeaşi gamă, dar destinat unui public diferit, face parte şi modelul Lifebook AH530 GFX. Notebook-ul deţine o placă video cu o memorie de 1GB, ATI Mobility Radeon HD550v, şi este dedicat utilizatorilor ce lucrează cu aplicaţii cu cerinţe mari de sistem.


    Lifebook T580 este un tablet PC cu un ecran de 10,1” şi reprezintă o alternativă flexibilă pentru utilizatorii ce folosesc în acest moment echipamente fără tastatură, integrând un procesor puternic, o tastatură foarte bună, 2 port-uri USB, cititor de carduri SD şi SmartCard, webcam, ieşire pentru monitoare VGA şi ecrane HDMI. Ecranul echipamentului este dotat cu un senzor de lumină care reglează automat luminozitatea, astfel încât spaţiul de lucru să fie vizibil chiar dacă sistemul este folosit afară, în plină zi

    Vizualizari: 377 | Adaugat de: admin | Rating: 0.0/0
    Total comentari: 0
    Doar useri logati pot adauga comentarii
    [ Inregistreaz-te | Logheaza-te ]