Marti, 2024-04-30, 5:19 PM | Meniu | Cont nou | Logheaza-te | RSS
Bun venit Vizitator!

Logare

User:
Parola:

Meniu

Piete/targuri

  • L - D: Bistrita
  • L.: Budesti, Teaca, Spermezeu, Urmenis, Ilva Mare
  • M.: Feldru
  • M.: Beclean, Ilva MIca, Sieu
  • J.: Nasaud, Lechinta
  • V .: Sangeroz, Mijlocenii Bargaului, Milas
  • S.: Monor, Rodna,Tarlisua,Prundu Bargaului, Telciu
  • D.: Lesu, Maieru, Magura Ilvei, Parva, Sant, Rebra, Telciu, Livezile
  • Spune-ne parerea ta

    200

    Parerea ta conteaza

    Cum vi se pare evolutia judetului nostru?
    Total raspunsuri: 357

    Parerea mea despre rromi este ca...
    Total raspunsuri: 184

    Statistica


    Total online: 1
    Vizitatori: 1
    Useri: 0

    Bancuri


    Vremea


    Cauta

    Calendar

    «  Iunie 2010  »
    LMMJVSD
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    282930

    Curs valutar - Horoscop


    Horoscop

    Coduri Postale

    Arhiva

    Site prieteni/parteneri


    Bistrita Nasaud - locul unde gasesti ceea ce cauti: date utile, anunturi, jocuri, chat. Top66 Statistici Regional xTrafic.ro TOP-RO - Top siteuri din Romania top65.ro LinkPro - Director Web Director Web Top 100 Romania
    powered by PRBbutton Yahoo bot last visit powered by Ybotvisit.com powered by Mypagerankcheck LinkShare Referral Program Free Shipping on Orders Over $75. Use Code: pbship65 at Checkout. Offer Ends 7.4. Site Wide Summer Sale Kickoff. Shop Styles $50 & Under. Offer Ends 7.1.10. Livescore
    Meniu » 2010 » Iunie » 17 » Furtuna in judetul nostru
    12:48 PM
    Furtuna in judetul nostru
    Furtuna face noi probleme in Bistrita. Un copac a cazut in urma cu putin timp pe Bulevardul Independentei si a blocat circulatia rutiera.
     Pe Valea Castailor a fost ingreunata circulatia fiind cregi si salcii cazute in mijlocul drumului. De la depozitul Petrom in sus apa a dat de furca locuitorilor, deoarece lipseste asfaltul iar furtuna a ingreunat circulatia atat cu autovehicule cat si pietonilor.
    In partea de jos a orasului au cazut tigle de pe mai multe case si vantul a luat pe sus panouri publicitare.
    Furtuna a facut ravagii si pe strada Dornei.Un copac a cazut peste o masina, in plus, pe strada Axente Sever se pare ca acoperisul unui bloc a fost luat de vant, iar la HAN mai multe tigle au cazut de pe blocuri si au avarit mai multe masini.
    Totodata, un copac a cazut peste sosea pe strada Alexandru Odobescu, un sens fiind blocat si celalalt inundat.
    Pe Bulevarul Republicii mai multe fire si crengi au cazut pe carosabil.
    In zona C.R. Vivu strazile sunt inundate, ambulantele pierzand minute bune in blocaje.
    Din cauza unor copaci cazuti pe carosabil, la Sarata, o ambulanta a avut de asteptat 10 minute pana si-a putut continua drumul spre caz.
    Imagine de cosmar in Parcul Munipial al orasului. Furtuna a lovit fara mila singurul parc al bistritenilor, iar acum imaginea parcului este una trista: crengi rupte pe toate aleile, iar un copac de zeci de ani a fost smuls din radacina. Aproape ca nu este alee in parc care sa nu fie afectata.

    Vantul a pus la pamant oborul din Viisoara! Tot gardul care imprejmuia oborul a fost pus la pamant, iar doi copaci au cazut in curtea interioara. In picioare au mai ramas doar portile. In Viisoara vantul a afectat mai multe case, acoperisul catorva fiind serios avariat.  
    Primarul Bistritei a fost in Oborul din Viisoara pentru a evalua ce s-a intamplat acolo. Pagubele nu sunt foarte mari, avand in vedere ca Heidenfeld-ul era in plina amenajare. 5 molizi care strajuiau zona au fost rupti de vant, iar primarul a spus ca asta va fi o invatatura de minte, pentru ca in continuare se vor planta acolo si brazi, care au radacinile mai adanci si rezista unor astfel de intemperii.
    Vantul puternic a rupt zeci de fire de curent in intreg orasul. Echipa de interventii a Electrica lucreaza de zor la repunerea in functiune a retelei, dar distrugerile sunt importante, iar echipele nu fac fata.
    Foarte multe strazi au fost lasae in intuneric. Nici centura, bulevardele nu au scapat, principalele artere de circulatie din oras fiind in bezna.
    Vizualizari: 1596 | Adaugat de: papy101 | Rating: 0.0/0
    Total comentari: 0
    Doar useri logati pot adauga comentarii
    [ Inregistreaz-te | Logheaza-te ]